SJEĆATE SE LJUBE IZ PINKOVIH ZVEZDICA, ON JE PORASTAO: POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA…OVO JE DJEČAK KOJI JE ODUŠEVIO CIJELI REGION!

0
608

Zvezde Granda su najpoznatije muzičko takmičenje, kroz koje je prošao mnogi broj takmčara, koji su danas postali velike zvijezde. Ali, pored ovog takmičenja, imali smo slična takmičenja u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji i slično. Pored ZG, postoji i sjajan serijal “Nikad nije kasno”, koji daje šansu svima koji žele ostaviriti karijeru “po stare dane”. Ovu emisiju vodi Žika Jakšić i gledana je dosta.

Uporedo sa njom je nikla još jedna emisija, i to za najmlađe, a zvala se “Pinkove zvezdice” koja se emitovala na Pinku. Ljubomir Ljuba Stanković je jedan od poznatijih takmičara koji je sve pomeo sa svojim simpatičnim izgledom, a ujedno je bio i najmlađi takmičar u toj sezoni. Čak je snimio i duet sa Severinom, koji je postao hit. On danas izgleda mnogo drugačije, pa vjerujemo da većina vas ga ne bi mogla ni da prepozna. U članku vam donosimo njegovu sliku. Da li se promjenio?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here