SIPAJTE OVU SMJESU U PRAZNU MAŠINU, PA UKLJUČITE NA 90 STEPENI: Na kraju vas čeka iznenađenje, kad je otvorite sve će vam biti jasno

0
379

Bilo bi idealno da se veš mašina redovno čisti jer se u bubnju nakupljaju mnoge bakterije i prljavštine. Upravo ta prvljavština može negativno da utiče na kvalitet pranja, a to je sigurno ono što ne želite. Zbog toga vam jako često veš ne miriše svježe nakon pranja ili se javljaju bijele fleke po tkanini. Zbog ovoga je jako važno da se redovno čisti veš mašina jer se u njoj skupljaju ostaci od veša koji se prao.

Čišćenje započinje od pranja fioke u koju se sipa prašak za pranje veša. Izvadite je iz mašine, jako je lako i svaka mašina ima meganizam koji omogućava da se izvadi, a nakon toga je dobro operite sa svih strana, jer se ovdje nakuplja prašina, ostaci praška i omekšivača koji nakon nekog vremena ponovo prave fleke. Nakon ovoga treba da očistite i donji filter na mašini koji se nalazi u donjem dijelu mašine, nalaze se mala vratanca koja treba da otvorite.

Ostatak tektsta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here