I ovog vikenda donosimo vam jednu priču, koju inače vrlo često imam priliku da vidimo na internetu ili na društvenim mrežama, a riječ je o prevari. Ma koliko se pitali zbog čega neko ima potrebu da vara voljenu osobu, na to pitanje nikada nećemo dobiti odgovor, jer niko nije ni mogao da nađe koji je. Bilo kako bilo, prevara je oduvijek nažalost postojala, iako su muškarci ranije varali mnogo više, danas se situacija nekako promijenila.

Naime, u varanju partnera neki su u tome jako vješti i sakrivaju se bez da njihov partner sazna bilo šta, neki baš i ne znaju da se sakriju, alu na kraju svi oni budu otkriveni na ovaj ili onaj način. Mi vam danas donosimo ispovijest jedne žene, koja je sa svima podijelila svoju priču o tome da ju je partner prevario, i njena priča jedna je u moru mnogih istih ili sličnih. Ona je svoju priču započela tako što je rekla sljedeće:

“Dotična Keli je pristala da se nađe sa mnom. Bila je zapanjena mojom “verzijom priče” – da smo mi još u braku i da mi se kleo kako mu je ona samo afera za jednu noć, pa da je zbog nje čak tražio da ga premeste u drugu kancelariju. Rekla sam joj i kako mi je govorio da ga je bukvalno na poslu danonoćno proganjala”, rekla je ona, pa je dodala: “Njoj je rekao da smo razvedeni, a da čisto finansija radi živimo pod istim krovom. Govorio joj je i da nemamo uopšte seksualne odnose i da ga ja bukvalno opsedam, a ništa od toga nije tačno. Keli je uplašio izmišljenom činjenicom da sam neuračunljiva, zbog čega mora da beži od mene gde god me sretne”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here