Š0KANTNA OTKRIĆA! Raskrinkana NOVA DEVOJKA Dejana Dragojevića: Otkriveni svi detalji iz njenog života! OVO SE STROGO KRILO!

0
254

Pobjednik pete sezone Zadruge, Dejan Dragojević vrlo često je tema domaćih medija, pa je tako i sada bio slučaj. Nakon kraha veze sa Aleks Nikolić koja ga je javno prevarila, Dejan je jedno vrijeme tugovao, ali onda se on trgnuo i odlučio je da sve ostavi iza sebe i da krene dalje. Prema najnovijim informacijama, ali i fotografijama koje su osvanule u domaćim medijima, Dejan je sada srećno zaljubljen.

U vezi je sa djevojkom koja se zove Jovana i za koju svi kažu da je ona opšra suprotnost od Dalile ali i Aleksandre. Oni su zajedno proslavili srpsku novu godinu, u jednom prestoničkom klubu, i oni su se cijelo vrijeme grlili i ljubili. Koliko god Dejan želi da sakrije njen identitet, novinari su saznali da je njeno ime Jovana koja je iz Gornjeg Milanovca, da je frizerka i da radi u salonu kod Adama Adaktara. Tako je i sam Dejan govorio na ovu temu pa je rekao: “Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret… Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to… Mesec dana smo u vezi, a imamo osećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji… Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene”, rekao je on pa je dodao:

“Jesam, ja sam zaljubljen. Planiram da kad se razvedem, da se ponovo oženim. Devojka je prijavljena, radni staž, radi, nema internet. Ta devojka je iz Beograda. Nije poznata javnosti. Niti prati rijaliti, niti čita, što je meni najbitnije, niti je interesuje moja slika u medijima. Upoznala je moju dušu i srce”, rekao je Dejan. Vaša mišljenja?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here