Jedna od bivših zadrugarki, koja je u prošloj petoj sezoni itekako privukla pažnju javnosti na sebe bila je Deniz Dejm, koja se u rijalitiju zadržala jako dugo, a itekako se o njoj pričalo i pisalo kako u kući tako isto i napolju. Vjerovatno da je najviše ona ostala upamćena po v*eloj akciji koju je imala sa Stefanom Mihićem u kupatilu, za vrijeme proslave srpske nove godine.

Tada je u nekoliko sekundi cijeli region bez cenzure imao priliku da vide njihov odnos, o kojem se kasnije danima pisalo. Sada je ona u velikoj ispovijesti za medije otkrila da je godina za nje bila jako turbulentna, a rekla je i to da je ona imala ozbiljan zdravstveni problem. Na samom početku Deniz je rekla sljedeće: “O ovome nikada nisam pričala. Imala sam predhodnih par meseci ozbiljne zdravstvene probleme, ali nisam to javno eksponirala. Sve sam stoički podnela, na jajniku sam imala jednu veliku cistu veličine dinje. Kada su me operisali, uzeli su mi i jajnik, a situacije je toliko bila ozbiljna da sam mogla da ostanem bez oba. Prepala sam se, pala sam u depresiju, ali sam odlučila da investiram u zamrzavanje jajnih ćelija.

Hvala Bogu, zahvat je bio uspešan, uspeli su da dobiju 16 ćelija. To je mnogo, pogotovu kada imaš samo jedan jajnik. Slušala sam Dalilinu priču, ona je imala samo osam, a koliko se sećam, embrion su im uništili… Eto, Dejan Dragojević sad može meni jedno dete da napravi ako me dečko naljuti. Mislim da bi bila lepa deca”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here