Srpska sportska javnost ostala je u neverici saznavši za preranu smrt Stefana Savića (23), veoma cenjenog reprezentativca srpskog MMA i osvajača medalje na Svetskom prvenstvu. Savić je posle ponoći u nedelju 25. februara otkriven na raskrsnici Dobračine i Dunavske, gde je na kraju i preminuo. Nakon zadobijenih uboda, Savić je odmah prevezen u bolnicu. Ipak, uprkos naporima medicinskog tima, njegov život nije mogao biti spašen.

 

 

 

 

 

 

 

Iako u prvim izveštajima o zločinu na Dorćolu nije bilo reči o umešanosti sportiste, iz Urgentnog centra su kasnije za Sportal potvrdili da je jedan od mladića koji je tragično izgubio život zaista MMA borac. U poslednjim mesecima 2023. Stefanova karijera dostigla je vrhunac jer je postigao izuzetan uspeh osvajanjem bronzane medalje na amaterskom MMA Svetskom prvenstvu, održanom u Tirani. Zajednica borilačkih sportova žali zbog gubitka Savića, zaista izuzetnog talenta.

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije u vezi sa tragičnim događajem bit će dostupne u bliskoj budućnosti, dok se čeka izjava od policije. TV Arena Sport podijelila je ovu informaciju i izrazila saučešće porodici. Arena Fight izražava najdublje saučešće najmilijima, prijateljima i svima koji su Stefanu bili dragi. Stefanovo sećanje će trajati, jer nije bio samo šampion, već i osoba koja je svojim saosećanjem dirnula srca i ostavila nezaboravan utisak – navodi se u njihovom saopštenju.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here