PRVA ISPOVEST ŽENE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Tvrdi da se mužu NIKADA neće vratiti, pa kaže: O Anđeli sam iz pouzdanih izvora čula… Š0K

0
541

Situacija se u rijalitiju Zadruga sve više komplikuje, i zahuktava, a imamo nekoliko veoma zanimljivih priča, koje gledaoci prate svakodnevno, pa pored ljubavnog trougla Miljane, Bebice i Zole, tu nam je priča Filipa Cara sa Majom, Milicom i Aleksandrom, a ono što gledaoce posebno iznenađuje poslednjih dana jeste blizak odnos Zvezdana Slavinića i Anđele Đuričić.

Naime, on se na samom početku povezivao sa Aleks i mnogi su bili mišljenja da oni imaju sakrivena osjećanja jedno prema drugom, ali se sada situacija u potpunosti promijenila. Ono što je sve šokiralo jeste to da je on izjavio kako će u toku igre istine pred svima da objelodani svoja osjećanja prema Anđeli, i da će ostaviti svoju suprugu, a sada se oglasila i njepga supruga Ana koja je rekla sljedeće:

“Za tri života ovo nisam očekivala. Kada je ušao u “Zadrugu”, dva meseca je pričao kako nikada u svom životu ne bi izdao svog prijatelja. To bi bilo kao kada bi ne znam ni ja šta uradio… Da li je on mene izdao kao ženu, to nije bitno, šira slika treba da se sagleda. Mi smo i prijatelji, emotivni partneri, drugari… A kada te neko posle 30 godina i 15 godina poverenja ovako javno izda, sa malicioznim, najgorim stavovima… Tako razmišlja jedno dete koje ima one uske potrebe svoje, pa kao:”Šta da radim, j*biga, srušio sam sve to”, rekla je ona, pa je dodala:

“Posle ovoga ga nikada u životu ne bih vratila. Ja sam od danas slobodna žena. Eto, i ostavljena žena, nemam problem sa tim. Bila je izjava u novinama ranije da sam ga ostavila, ja javno želim da kažem da sam na tu izjavu bila prinuđena zbog dvomesečnih pretnji i torture koju sam na mrežama doživljavala od antifanova, i sve sam to tada prijavila nadležnim organima…” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here