Preslatka Elif izrasla u PRAVU LEPOTICU! Od male devojčice do VELIKE princeze, nećete verovati svojim očima(FOTO)

0
1393

I za danas smo vam spremili jednu jako zanimljivu priču o osobama koje su nekada davno zaokupljale cijelu javnost sa svojim likom i djelom, a do sada smo vam uvijek prestavljali pjevače ili glumce. Vraćali smo se u njihovo doba kada su bili puno mlađi, a vi ste morali pogađati o kome se radi. Zato vam danas donosimo sliku jedne djevojčice za koju ćemo vam reći na startu kako se zove. 

Vjerujemo da je dosta vas još od perioda prije 20 godina gledalo indijske i španske sapunice i da jednostavno niste mogli provesti niti jednog dana a da ne odgledate cijelu epizodu. Tada su uvedene i reprize, pa ako ne stignete u toku dana pogledati omiljenu seriju, imali ste večernji termin. Tada su bile jako rijetke te serije, dok ih danas imamo gotovo na svakom kanalu.

Izviru kao gljive poslije kiše, tako da više i ne znamo koja seria je na kojem kanalu. Isabela Dallma je popularnost stekla još davne 2009 godine kada je odglumila sjajnu ulogu u seriji Elif. Ona je rođena u New Yorku, otac joj je biznismen i političar iz Amerike, dok je majka došla iz Turske. Mala Isabela je itekako aktivna na društvenim mrežama, konstano kači neke storije, tako da se može reći da je mala Elif izrasla u pravu ljepoticu.

Ona se i danas bavi glumom, ali nije nikada ponovila uspjeh kao iz istoimene serije. Uspjeva da uveže obaveze, ide u školu, pa poslijepodne na razna snimanja. Eto, već od malih nogu je ušla u šou biznis. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here