Pariz je pao na šarm prve dame: Tamara Vučić uz Anu Brnabić u gradu svetlosti, svi komentarišu njenu savršenu haljinu od tvida, pogledajte sami! (FOTO)

0
579

U nastavku se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite, naša današnja tema će da bude prva dama Srbije, tačnije supruga predsjednika ove države, Tamara Vučić. Ona se inače u medijima ne pojavljuje tako često kao njen suprug, ali zato kada se pojavi, onda ona danima bude glavna tema svih medija, jer ona svojom pojavom, harizmom i ljepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Nju smo uvijek imali priliku gledati u raznim elegantnim kreacijama i kombinacijama, koje ona itekako zna da nosi. Javnsot je prosto oduševljena time koliko ona zapravo vodi računa o sebi, i mnogi su mišljenja da upravo tako treba da se ponaša prva dama, a ona titulu prve dame Srbije itekako opravdava. Tako da gdje god da se ona pojavi, svi prisutni svoju pažnju preusmjere ka njoj, što je bilo i u ovom slučaju.

Naime, ona se zajedno sa premijerkom Anom Brnabić pojavila na svečanosti koja je održana u Parizu, i to povodom kandidature Beograda za međunarodnu izložbu EXPO 2027. godine, pa je naravno u prvi plan se istakao njen stajling sa kojim je ona ostavila sjajan utisak na sve prisutne, pa je pomalo ekscentrično i posve originalno modno izdanje prve dame Srbije sa haljinom od tvida koja je imala veoma zanimljive detalje na ramenima, a po riječima modnih stručnjaka, ovo je bio pun pogodak za ovakvu svečanost. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here