Prvi put se pojavivši u rijalitiju Veliki brat 2008. godine, Jelena Žeželj, sada poznata kao Seležan, odmah je osvojila gledaoce svojim nesvakidašnjim šarmom i zadivljujućim prisustvom.
Njena neosporna privlačnost brzo ju je uzdigla do statusa jedne od najistaknutijih figura u emisiji, čime je stekla široko priznanje i obožavanje. Tokom svog boravka u emisiji, imala je cijenjeno priznanje da je omiljena takmičarka publike. Nakon učešća u rijalitiju, Jelena je doživela duboku emotivnu vezu sa Stefanom Zečevićem, koji je tragično preminuo u saobraćajnoj nesreći nakon što je napustio program. Izlazak iz rijalitija otvorio je brojne mogućnosti za Jelenu, što ju je na kraju dovelo do uspešne karijere voditelja. Nakon toga je krenula u romantično povlačenje sa Igorom Kojićem.
Međutim, njihova veza je ubrzo postala fokus javnosti kada se pojavio privatni video, koji je Jelenu naglo gurnuo u centar pažnje. Ukrašene živopisnim slikama i Jeleninim imenom, na naslovnicama je bila skandalozna priča. Uprkos Jeleninim nepokolebljivim tvrdnjama o nevinosti povodom provokativnih fotografija, njen partner, mladoliki Kojić, doneo je odluku da raskine njihovu vezu. Tokom ovog perioda razdvojenosti, Igor me je duboko razočarao, što je rezultiralo potpunim prekidom komunikacije među nama. Jelena je otvoreno priznala: “On je bio moj prvi ukus prave ljubavi”. Važno je napomenuti da smo imali jaku prijateljsku vezu i nikada nismo razmišljali o romantičnoj vezi. Naša veza je procvjetala prirodno i neočekivano. Možda postoji šansa za pomirenje. Godine 2014. stupila je u sveti brak sa Nemanjom Seležanom, uglednim finansijskim savetnikom koji zauzima istaknutu poziciju u Srpskoj pravoslavnoj crkvi u San Dijegu i član je upravnog odbora na koledžu Sveta Katarina.
Njihova zajednica je učvršćena kroz ceremoniju vjenčanja u Las Vegasu, obilježivši ih kao muža i ženu. Njihove živote obasjao je dolazak njihovog prvog deteta, sina Stefana, u septembru 2015. Tri godine kasnije, 2018., radosno su dočekali svoju ćerku na svetu. I pored toga što joj je rođena ćerka, ona se još nije vratila u Srbiju. Pregled njenog čestog i živog prisustva na mreži na više platformi društvenih medija nepogrešivo otkriva njenu sklonost raskoši i samozadovoljstvu.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here