OVAKO SE PRAVILNO ČISTE BIJELA SOBNA VRATA: Napravite smjesu od 2 sastojka i SAMO PREBRIŠITE – samo ovako nećete oštetiti farbu

0
465

Vrata u stanu kao i kvake se vremeno zaprljaju jako brzo i neophodno je da se detaljno i često čište. Sobna vrata i kvake dodirujemo svakoga dana, pa na njima ostaju masni i prljavi tragovi, a na dnu su često i tragovi obuće kojom slučajno dodirujemo njihovu površinu. Iako kuća ili stan svakodnevno iziskuju održavanje, usisavanje, brisanje prašine, pranje podova, pojedini dijelovi nekada ipak ostanu zapostavljeni.

Jedna od elemenata koji koristimo svakoga dana, a na koji, čini se, najmanje obraćamo pažnju jedu sobna vrata. Mnogima njihovo čišćenje predstavlja najgori kućanski posao. Za početak kvake možete dezinfikovati sa vremena na vrijeme, a to možete raditi uz pomoć alkohola. Naprskajte alkohol na ubrus ili pamučnu krpu, a onda obrišite sve kvake i brave na vratima.

Kada počnete čistiti vrata, prije svega je potrebno da uklonite prašinu koja se malo teže vidi, ali je sigurno tu. Ostatak teksta pročitajte na linku koji je OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here