OVAKO BOGDAN PROVODI VREME POSLIJE RASKIDA SA CECOM! Pjevačicin bivši se ne odvaja OD NJE, a ne skida osmijeh s lica! (VIDEO)

0
666

Nakon godinu dana idilične veze Bogdan Srejović i Svetlana Ceca Ražnatović su raskinuli. Njih dvoje su riješili da stave tačku na romansu, a o razlozima nisu htjeli da govore. I dok je pjevačica danima uživala na Maldivima sa prijateljima, Bogdan je svoje vrijeme provodio na Zlatiboru.

Bogdan se povodom raskida nije oglašavao, ali je na svom instagram sotiju postavio sliku sa kćerkom koju je dobio iz veze sa manekenkom Zoranom Tasovac. Nakon toga je podjelio i još jedan snimak na kojem se snimio sa djevojčicom dok šetaju, a za to vrijeme nije skidao osmijeh sa lica. Nema sumnje da mu trenutno najviše odgovara da vrijeme provodi sa svojom mezimicom.

“O, dobar dan, mlada damo”, rekao je Bogdan nježnim glasom, a djevojčica je poslala poljubac u kameru. Inače je i Ceca jako zavoljela malu Isku otkom veze sa Bogdanom, te su nerijetko provodili vrijeme i sa njom, a isto tako je na svom profilu podjelila sliku sa njom.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here