Jednu veoma zanimljivu informaciju u nastavku imamo za vas, a koja se odnosi na aktuelnu učesnicu Zadruge, Aleksandru Nikolić, koja je poslednjih dana jedna od glavnih tema zbog javne prevare, ali i toga što ju je na suđenju Veljku Belivuku i njegovoj kriminalnoj grupi spomenuo Srđan Lalić, koji je otkrio da je ona bila u šemi sa Markom Miljkovićem, koji je inače desna ruka Belivuka.

Dok je ranije bila u rijalitiju ona je pričala o svom životu, pa je otkrila kako je ona u Bujanovcu radila kao hostesa, ali odmah su počele da joj se kače priče da se ona tamo zapravo bavila starim zanatom. Tako je sada isplivala jedna informacija, o tome da je nju iz kandži pro*titucije izvukla ni manje ni više nego Zorica Marković, te da one obje vješto kriju da su se zapravo upoznale prije nekoliko godina, kada javnost još uvijek nije znala za Nikolićevu. Sada je za medije govorila jedna njena prijateljica koja je bila u istom poslu kao i ona, a rekla je sljedeće:

“Svi znamo u kom kontekstu se provlači ime Aleksandre Nikolić od momenta od kada je postala deo rijaliti-scene kod nas. Čim je kročila u “Zadrugu”, počele su da kolaju priče da je radila sve i svašta u Bujanovcu, a onda i u Švajcarskoj, gde je bila neko vreme. Videli ste da se ona jedno vreme branila, poricala sve to, a onda, kada su se pojavili svedoci svog razvrata u kom je bila, neke stvari je i sama otkrila. Ipak, ima dosta toga što javnost nema pojma kada je ona u pitanju. Ni Dejan, koji ju je prihvatio i prešao preko njene mutne prošlosti, nema pojma za detalje koje ona krije ko zmija noge. Aleks je imala jedva 18 godina i nije imala pojma u kakav haos upada i šta joj se sprema”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here