NOVI HIT ZA MRŠAVLJENJE – POMIJEŠAJTE 2 SASTOJKA, NEKA PRENOĆI I POJEDITE UJUTRU: Recept za skidanje kilograma i detoks!

0
255

Danas vam donosimo jedan recept od heljde za mršavljenje, a evo kako da napravite jednostavnu kašu koja se jede na prazan stomak i pomaže da se kilogrami skinu. Šta doručkujete? Ovo je najbitniji obrok u danu, ali, nažalost, mnogi nemaju vremena da pripreme kvalitetan doručak, a pa se opredjeljuju za brzu hranu, proizvode iz pekare, ili, što je najgora solucija, preskaču ovaj obrok.

Donosimo vam odličan trik za mršavljenje koji se sprema lako, a učiniće da vaš doručak bude zdrav, pomogne u mršavljenju, da steknete zdravu naviku i može da očisti organe od toksina. Riječ je o receptu sa heljdom, jednom od jako zdravih namirnica koja je bogata sa proteinima, sjajan je izbor mangana, bakra, magnezijuma, sadrži i fosfor, gvožđe, selen i cink, kao i vitamine B kompleksa. Heljda pomaže u mršavljenju, jer pozitivno utiče na probavu i reguliše količinu šećera u krvi te poboljšava imunitet.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here