Pjevačica Alka Vuica nedavno je podijelila tužnu vijest o majčinoj smrti. Preminula je Zdenka Vuica, Alkina majka. Hrvatska pjevačica Alka Vuica objavila je na svom Instagram profilu da joj je preminula majka.

 

 

 

 

U najavi popraćenoj fotografijom njezinih pokojnih roditelja, Zdenke i Zvonka, Alka je započela iskrenim odavanjem počasti majci koja joj je bila ne samo majka nego i srodna duša, pjesnikinja, borac, čovjek velikog srca, i jedan od najčudesnijih ljudi koje je ikad upoznala. Svima koji su je poznavali poznata kao posljednja kraljica Hrvata, Alka je izrazila duboku tugu i bol zbog gubitka. Izrazila je svoje uvjerenje da je njezina draga majka sada ponovno ujedinjena sa svojim ocem i da oboje doživljavaju blaženstvo ponovnog zajedničkog života u nebeskim kraljevstvima, blagoslovljenima od Krista.

 

 

 

 

 

Alka je uvijek otvoreno govorila o svom odrastanju u konzervativnom kućanstvu s roditeljima koji su imali snažan autoritet. Otac Zvonka i majka Zdenka, koji su svirali saksofon, odnosno klavir, usadili su joj strast prema glazbi koju nosi i danas.

 

 

 

 

Rođena 8. lipnja 1961. u Puli, Alka Vuica je hrvatska pjevačica, tekstopisac i TV voditeljica. Trenutno vodi talk show Vidimo se u Sarajevu na televiziji Pink BiH. Kako kaže, pjesme piše otkako je naučila pisati. Dio je glazbene industrije od 1980. godine, a prvo veće postignuće ostvarila je 1990. godine kada je bila članica pobjedničkog tima na natjecanju za pjesmu Eurovizije. Pobjedničku pjesmu “Hajde da ludujemo” izvela je Tajči.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here