Popularni pevač Milan Stanković je u jednom trenutku svog života samostan vidio kao jedino i optimalno rješenje za svoje nabujale probleme koji su ga samo dodatno zbunjivali. Razmišljao je o pojmovima značaja i uzaludnosti, sve dok kroz razgovore s novacima i redovnicima nije pronašao rješenje.

 

 

 

Za njega je mogućnost otkrivanja spokoja unutar svetih zidina bila opipljiva. Izvješća sugeriraju da je čak razmišljao o tome da se pridruži samostanu, do te mjere da je s tom željom otputovao na planinu Atos. Kako se Stanković svojim pisanjem postupno vraća u javnost, mnogima postaje očito da iza njegovih čestih posjeta vjerskim ustanovama postoji dublji značaj. Izvješća su nedavno otkrila da je Milan Stanković možda gledao na samostan kao na sredstvo da se zaštiti od moguće ozljede ili čak gubitka života zbog prijetnji koje su mu upućene.

 

 

 

Izvođač, poznat po svojoj prepoznatljivoj scenskoj prisutnosti i jedinstvenom odijevanju, svakodnevno se suočava s prijetnjama svojoj sigurnosti. Kao rezultat toga, on vjeruje da mu je život u opasnosti i odabrao je bijeg kao rješenje. Nakon što je pobjegao iz Beograda i promijenio broj telefona, sklonio se u manastir. Pjevačicu Dunju Ilić, sada poznatu kao Ajla Begović, Starsi sumnjiče da je primarni katalizator Stankovićeve paranoje. Nagađa se da je između nje i Obrenovčanina vođen razgovor u kojem je ona iznijela niz optužbi na njegov račun zbog kojih se trenutno osjeća nesigurno.

 

 

 

 

Prema izvješćima, Milanovo se zdravstveno  stanje pogoršalo nakon samo nekoliko dana obilaska samostana i molitve. Na kraju je dobio infuziju u krugu hilandarske ambulante. Na fotografiji koju je nakon duljeg izbivanja podijelio sa svojim obožavateljima, istaknuta je slika bolničara koji stoji pored njega. Zidove u pozadini krase brojne ikone koje su vidljive na fotografiji.

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here