Anđelka Prpić je u potpunoj tajnosti stupila u brak 8. septembra i izgovorila sudbonosno “da” svom izabraniku, Marku Žugiću. Svadbeno slavlje su organizovali za najbliže prijatelje i članove porodice na neobičnom mjestu.Njih dvoje su odveli dvadesetak najbližih zvanica u restoran koji se nalazi na Zemunskoj pijaci, pretvarajući svoju intimnu proslavu u nešto posebno i neobično.Restoran je bio posebno ukrašen za ovu priliku, dekorisan lampionima, specijalnim stolicama i bijelim cvijećem, čineći atmosferu još romantičnijom i svečanijom.Pored porodice, slavlju su prisustvovali i neki od poznatih prijatelja Anđelke Prpić, uključujući Mariju Kilibardu, Anju Mandić i Slavka Beleslina, što je dodalo poseban sjaj ovom intimnom događaju.

Anđelka Prpić je srpska glumica i televizijska voditeljica. Neki od njenih značajnih televizijskih projekata uključuju uloge u popularnim serijama kao što su “Porodično blago” i “Selo gori, a baba se češlja”. Takođe je igrala u filmovima kao što su “Mi nismo anđeli 3: Rock & Rule” i “Mali Budo”.Pored glume, Anđelka je bila voditeljica različitih televizijskih programa, uključujući zabavne emisije i kvizove.Ona je takođe poznata po svom angažmanu u humanitarnim organizacijama i aktivizmu, gdje se bavi podrškom djeci i osobama sa posebnim potrebama.Anđelka je svojim talentom, harizmom i aktivizmom postala prepoznatljiva ličnost u Srbiji.Glumu je diplomirala na Akademiji dramskih umjetnosti u Novom Sadu. Igra u Ateljeu 212 i Srpskom narodnom pozorištu.Popularnost je stekla u televizijskoj seriji Žene sa Dedinja (2011 — 2015).

Bila je voditeljica emisije 48 sati svadba.Kao i emisije Noćni TV projekat.Anđelka je bila u braku sa menadžerom kluba Soho Bar Daria Prpića, sa kojim ima sina Jakšu.Jedna od njenih najpopularnijih uloga jeste definitivno uloga Anđelke u tv seriji „Andrija i Anđelka“ u kojoj je glumila sa kolegom i prijateljem Andrijom Miloševićem.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here