Krajem juna Nemanja Gudelj, nogometaš “Seville” i suprug nasljednice Svetlane Ražnatović, donio je značajnu odluku da se podvrgne transplantaciji kose. Nakon oporavka od zahvata Gudeljevi rezultati opisuju se kao izvanredni.

 

 

 

Njegova supruga Anastasija bila je nepokolebljiv izvor podrške i bila je ključna za njegov uspjeh, nakon što se zbog vlastitih profesionalnih obaveza i karijere preselila u Španjolsku. Na početku ljetne sezone nogometaš je otišao u uglednu kliniku u Turskoj i podvrgnut temeljitim pregledima. Tek nakon konzultacija s renomiranim liječnikom dobio je odobrenje za zahvat. Bio je transparentan prema javnosti te je cijeli proces dokumentirao na svom Instagram profilu ne skrivajući ništa.

 

 

 

 

Nekoliko mjeseci kasnije, Nemanja je debitirao na terenu s kratkom, tradicionalnom muškom frizurom. Ljubitelji njegovog rada jednoglasno su se složili da nikad nije izgledao bolje. Tijekom sljedećih tjedana kosa mu je postala gušća, a unatoč tome što je bio u braku, žene su počele primjećivati ​​njegov poboljšani karakter. Društvene mreže su vrvjele od komentara nakon nedavnog Nemanjinog pojavljivanja u igri. Većina ovih komentara sugerira da je Nemanja transformirana osoba nakon transplantacije i da je njegova odluka bila mudra.

 

 

Nemanja Gudelj će ovu godinu nedvojbeno pamtiti po raznim značajnim životnim događajima, od kojih su mnogi bili radosni. Zaprosio je, a potom i oženio svoju partnericu Anastasiju Ražnatović. No, bilo je i izazovnih trenutaka kada je njegov mlađi brat bio hospitaliziran, a njegova djevojka doživjela spontani pobačaj. No, nogometaš je iz ovih okolnosti izašao još otporniji.

 

 

 

U vrijeme kada plastična kirurgija još nije bila u modi, pioniri su bili Nijemci i Japanci, koji su prvi korak napravili još 1882. godine u Bavarskoj. Pod vodstvom profesora Doma Ungera, student medicine izveo je prvu uspješnu transplantaciju kose, premještajući kosu s jednog dijela vlasišta na drugi. Profesor Unger izrazio je uvjerenje u potencijal ovog postupka, izjavivši da će ćelavost uskoro biti iskorijenjena i da će transplantacija kose postati norma.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here