Još jednu nevjerovatnu priču vam donosimo u nastavku današnjeg članka, a inače svakodnevno imamo piliku da na internetu i na društvenim mrežama pročitamo neku ispovijest ili priču koja nas zaista iznenadi, baš kao što će da bude slučaj i sa ovom našom današnjom pričom. Naime, ljubavni odnosi i veze uvijek su najaktuelnija tema, pa tako je mnogo priča koje se odnose na partnere, na razne probleme sa kojima se oni suočavaju i za koje pokušavaju da nađu rješenje, pa je njihova ispovijest i dijeljenje njihove priče sa ostalima jedan od načina.

Naime, radi se o jednoj ispovijesti žene koja je u rubrici “Draga saveta”, britanskog tabloida San se požalila psihologu kako ona ima veliki problem, a radi se o tome da ona više ne želik svog supruga i da je nakon mnogo godina zajedničkog života njoj iz dana u dan sve gore, a rekla je i to da joj njen suprug više nije privlačan i da ona ne osjeti nikakvu želju ili potrebu za njim. Nakon njenog pisma su stručnjaci napomenuli kako neki muškarci spolja ne moraju da budu privlačni kako bi ih neka žena poželjela.

Međutim isto tako sigurno je i to da se ona neće zainteresivati za njega ako je on zapušten i ako je ne vodi računa o svom izgledu. Suština je ustvaru u tome što izgled nije jedino po čemu žena bira muškarca i veliku ulogu u svemu ima njegovo ponašanje koje mnogo utiče na to da li će joj on i dalje biti privlačan ili ne. Ukoliko žena ne osjeti poštovanje od strane muškarca, šanse da će on biti u fokusu interesovanja jednake su nuli. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here