Jelena Karleuša je iznijela značajnu poruku namjenjenu mladim djevojkama, istovremeno se osvrćući na svoje mlađe koleginice. Mediji su se uzburkali oko popisa izvođača koje je Jelena Karleuša istakla na svom “Instagram” profilu, naglašavajući da su upravo oni na njenoj listi “zaštićenih i povlašćenih”. S obzirom na to da svaka njena objava na društvenim mrežama privlači veliku pažnju, pjevačica je odlučila zadržati isti intenzitet i ovoga puta uputiti važnu poruku svim djevojkama u dvadesetim godinama koje su se podvrgle estetskim intervencijama i plastičnoj hirurgiji. Iako i sama koristi slične tretmane, Jelena nije štedila izražavanje nezadovoljstva zbog toga što se današnje djevojke odlučuju na takve postupke u tako mladalačkom dobu.

 

 

“Mišljenja sam da bi zakon trebao zabraniti primjenu botoksa ženama mlađim od 35 godina. Uznemirena sam fotografijama i video snimcima na društvenim mrežama, gdje se mladim djevojkama u dvadesetim godinama ubrizgava botulinumski toksin u lice, tačnije u mišiće lica. Razumijem da neke od njih možda nisu svjesne posljedica, ali doktori moraju zadržati jasan etički stav, ne dozvoljavajući da novac preteže nad etikom i zdravim razumom. Ubrizgavanje otrova u mlado bez bora? Oduzimanje mimike licu?! Zašto? Ako već počnu s 20 godina, kako će izgledati lice koje je godinama izloženo tom otrovu kada dostignu 40? Da li svi poludjeli? Održavajte svoju kožu! Izbjegavajte solarijum, ograničite unos masne hrane, jedite puno voća i povrća, prestanite pušiti, smanjite unos kafe, redovno uklanjajte šminku i njegujte kožu stalnim hidriranjem! Pijte dovoljno vode, spavajte dovoljno, koristite kvalitetne kreme, i zaboravite na Botoks!” – poručila je JK.

 

 

“Primjetili ste kako izgledaju naše ženske javne ličnosti prije nego što napune 30 godina? Djeluju kao zombiji! S kvrgavim usnama od jeftinog silikonskog materijala, naduvenim od botoksa, sa loše izvedenim nosovima koji ometaju normalno disanje, i ‘smrznutim’ licima od raznih filera i botoksa! Mlade žene ne bi trebalo da se podvrgavaju tome! Međutim, još važnije, doktori ne bi trebalo da to rade! U mlado lice ne bi trebalo ubrizgavati otrov!”

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here