Maja Berović je podijelila detalje izazova koje je doživjela zbog rane na nozi. Od kako je postala majka, pjevačica Maja Berović se posvetila porodici i ličnom životu, zbog čega je rjeđe prisutna u javnosti u poređenju s prethodnim periodom. Iako nastoji sačuvati svoje privatne trenutke daleko od javnosti, pjevačica je sada odlučila podijeliti jedan od najtežih perioda u kojem se borila za svoj život. Maja je opisala kako je provela 20 dana boreći se za život i podvrgnula se pet operacija. Pjevačica je objasnila da je imala otvorenu ranu koja se inficirala, što joj je kasnije prouzrokovalo mnogo problema.

 

 

“Mnogi su se suočavali sličnim problemima kao ja. Nevjerovatno je koliko je ovo često prisutno među ljudima, a ja sam mislila da sam jedina. Imala sam infekciju noge uzrokovanu bakterijom streptokoke koja je izazvala pravu pometnju. Ovo je stanje koje se teško liječi, moguće je antibioticima, ali u ozbiljnijim slučajevima operacijom. Morala sam proći operaciju jer se situacija komplikovala, imala sam otvorenu ranu”, izjavila je. Pjevačica je potom objasnila šta je dovelo do problema koje je iskusila.”Tog ljeta sam mnogo šetala sa sinom… Ignorisala sam savjet da nosim flaster, iako sam već ranije imala nekih problema sa kožom. Ta otvorena rana se inficirala. Nisam ni slutila da bi nešto ozbiljno moglo da se desi, ali eto… Desilo se. Imala sam oslabljen imunitet, što je doprinijelo teškom periodu kroz koji sam prošla”, izjavila je Maja u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

 

 

Nakon početka muzičke karijere, Maja Berović stekla je veliki broj obožavalaca, a njeni singlovi često su se nalazili na vrhovima muzičkih top-lista. Neki od njenih popularnih hitova uključuju pjesme poput “Jedan pravi”, “Pravo u raj”, “Kopija”, “Džin i limunada” i mnoge druge.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here