Najlepše vesti upravo stigle iz doma Čedomira Jovanovića! Supruga Jelena ga je učinila najsrećnijim čovekom na svetu (FOTO)

0
342

Čedomir i Jelena Jovanović proslavili su više od dvadeset godina zajedničkog života, a svoju ljubav su krunisali brakom 2003. godine. Tokom njihove zajedničke avanture, blagosloveni su dolaskom četvero djece, koji nose veoma neobična imena: Jana Hart, Zora Fejt, Anđelija Fej i Mihajlo Lajf.Iako su se pojavljivale spekulacije u medijima o njihovom turbulentnom odnosu, uključujući i priče o fizičkom sukobu, Čedomir i Jelena Jovanović su uspjeli da prevaziđu sve izazove i nesuglasice, ako ih uopšte ima. Čini se da je njihova ljubav samo ojačala i učvrstila se tokom godina.

Tome u prilog govori i činjenica da je političar Čedomir na svom “Instagramu” podijelio veoma emotivnu objavu, ne skrivajući da je kao i prvog dana zaljubljen u svoju dragu, ali i zahvalan joj na svim godinama koje su proveli zajedno. Naime, lijepa Jelena,je prije par dana proslavlila rođendan, a ovim povodom se pojavila Čedomirova objava koja je izazvala predivne reakcije njegovih pratioca:„Naši životi, naša srca, naša vjera… sve neka bude sretno i snažno kao što smo mi sretni i jaki zbog tebe“ – napisao je Čedomir uz mnoštvo srca, pokazavši svoju nježnu stranu. Ista objava je podijeljena i na profilu njegove supruge, gdje ne prestaju da pristižu čestitke i najljepše želje.

Nakon političkih aktivnosti tokom devedesetih godina, posebno tokom studentskih protesta 1996-1997. godine, Jovanović je postao značajna figura u srpskoj politici. Osnovali su LDP 2005. godine i postao je njen lider. Stranka se zalaže za liberalne i progresivne politike, istakavši se po svojoj borbi za ljudska prava, slobodu medija, i evropske integracije Srbije.Čedomir  je bio član Skupštine Srbije i obavljao je različite političke funkcije tokom svoje karijere, uključujući i kandidaturu za predsjednika Srbije 2012. godine.Njegova supruga, Jelena Jovanović, takođe je javna ličnost.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here