Danas ćemo da pišemo o jednom od najpoznatijih članova stručnog žirija najboljeg i najpoznatijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a po naslovu ste mogli da zaključite pisat ćemo o Draganu Stojkoviću Bosancu, kojeg godinama unazad gledamo u Zvezdama Granda, a koji važi za jednog od najstrožijih članova. Međutim, njegovo mišljenje mnogi smatraju najstručnijim, pa samim tim i najmjerodavnijim.

Ali danas naša tema neće biti to, nego njegov privatni život, koji on drži daleko od očiju javnosti. Njegova kćerka Aleksandra, u javnosti poznatija kao Džidža krenula je očevim stopama, pa smo tako mnogo puta imali priliku o njoj da čitamo u medijima, ali malo je onih koji znaju da on ima i sina Aleksandra, dok je njegova supruga Dunja prava misterija za javnost. Oni su u braku već 45 godina, ali javnost je rijetko imala priliku da je vidi negdje na nekim događajima ili tome slično, jer ona je žena koja je posvećena svojoj porodici i to je zapravo i ključ sretnog braka koji oni imaju. Bosanac je jednom prilikom govorio o svojoj supruzi, a tada je on rekao sljedeće:

“Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula”, rekao je on tada. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here