JANJUŠ SMUVAO ALEKS: Care, VRAĆAM ti je za dva dana, a ti meni Maju!

0
399

Od kako je Marko Janjušević Janjuš opet postao dio Zadruge, kada je prije nekoliko dana on ušao, desilo se ono što su mnogi priželjkivali, a to je da se pažnja gledaoca fokusirala na njega i njegovog prijatelja Filipa Cara, te njihove i bivše i sadašnje djevojke. Znamo da je Janjuš bio i sa Majom Marinković i sa Aleks Nikolić, a da je sa njima bio i Filip Car, koji je sada doduše u vezi sa Majom.

Naime, prijatelji spolja su svoje druženje nastavili i u rijalitiju, a pored toga oni su odlučili da se sprdaju sa starletama koje im to očigledno dozvoljavaju, a njima to i godi jer su one u centru pažnje, i cijela priča se vrti oko njih. Kada je Janjuš ušao odmah je drugi dan on izjavio ljubav Aleksandri i rekao joj da ne želi da spava sam, a ona povrijeđena jer ju je Filip ostavio zbog Maje, ga je objeručke prihvatila.

Inače, Janjuš je neposredno prije ulaska u rijaliti rekao da on nema nikakve emocije prema Aleksandri, a onda je on kada je ušao pred zadrugarima se malo našalio i rekao kako on i Filip mogu neke učesnice da bratski podijele, ali naravno bez ljutnje. Aleks i Maja se ne podnose, i ogovaraju se iza leđa, a nisu prisustvovale razgovoru Janjuša i Filipa, kada je Janjuš rekao: “Aleks je meni draga, ali to je to, vratiću je Filipu, a on meni može da da Maju, tako ćemo ukrug. Ti meni, ja tebi, kao u pesmi. Nema ljutnje, sve ostaje između nas”, rekao je on, a onda je Maja sjedila između njega i Filipa, pa joj je Filip rekao: “Majo, idi odavde, pusti me da pijem s ljudima, neće biti se*sa ne budeš li me poslušala”, rekao joj je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here