MAJA MARINKOVIĆ NIJE ZATRUDNJELA SA JANJUŠEM NEGO SA POZNATIM BIZNISMENOM… Kada čuju njegovo ime, svi se ZALEDE! ŠOK! (FOTO)

0
529

Zadnjih dana je jedna od glavnih tema to da je Filip Car uletio u šemu sa udatom Dalilom Dragojević, dok je njen suprug tu. Ona je u znak velike ljubavi, čak pred TV kamerama skinula i vjenčanu burmu, i svi se pitaju da li je ovo gluma? Ne zna se šta je tužnije, ako jeste onda im se mora odati priznanje na šta su pristali za novac, a ako je istina, onda je to baš tužno što se dešava.

Šta da kažemo za Milicu Veselinovć koja ima samo 17 godina i koja je pred Tv kamerama prvi dan imala odnos sa Mensurom Hajdarhodžićem. Govori se i o mogućem braku, a mi danas pišemo o Maji Marinković, koja je već establirana rijaliti igračica, i koju i ove godine svi gledamo na imanju u šimanovcima.

Sad se mnogo priča o tome ko je otac Majinog djeteta, jer kako tvrdi Bnrednon, nije spavala samo sa Janjušom, u periodu kada je ostala trudna. Tako da je on naglasio da može otac biti neko treći, a koji je u stvari poznati političar.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here