KUPILA JE SAKO U SEKOND HEND RADNJI U SRBIJI: Prestravila se kad je videla o čemu se radi – neće joj pasti na pamet da ga nosi!

0
503

Mnogo zanimljivih priča možemo da pronađemo na društvenim mrežama, koje se iz dana u dan gomilaju, a mi vam u nastavku donosimo priču jedne žene, koja je na društvenim mrežama zaista izazvala burne reakcije, i komentare, a mišljenja su bila podijeljena. Dakle, radi se o tome da je u poslednjih nekoliko godina postalo veoma popularno da ljudi sve više i više posjećuju radne sa polovnom robom.

Tako vam mi danas donosimo jednu jako zanimljivu priču, a radi se o tome da je jedna žena pazarila u radnji polovne robe i da je odlučila da se sa novim stvarima poihvali svojim komšinicama, ali ono što niko nije očekivao jeste to da je ona pronašla nešto u džepu sakoa, i da ju je to ostavilo bez teksta. Tiktokerka koja se na ovoj društvenoj mreži potpisuje kao Jelena je napisala sljedeće:

“Komšinica otišla u sekend hend kupila neki kaput, sako, šta je već. Došla je kući kod nas da se pohvali kako izgleda, zavukla ruku u džep kad u džepu poruka. Otvara poruku, a u poruci piše “u ovome da me sahranite”, napisala je ona, dok je u opisu video snimka koji je postavila, ona napisala sljedeće: “Tajna poruka u sakou. Ja sam ovo jedva snimila jer mi je ispričala pre snimka, pa se dobar deo snimka jedva suzdržavam da se ne smejem”, napisala je ona.  Odmah su uslijedili razni komentari, a neki od njih glasili su: Ja našao 50 evra”, “Slatko, moja tašta našla 100 čeških kruna…živa istina…častila nas”, “Neko je hteo da se našali sa mušterijama”, bili su samo neki od komentara. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@jelena_mua

tajna poruka u sakou🤣 ja sam ovo jedva snimila jer mi je ispricala pre snimka, pa se dobar deo snimka jedva suzdrzavam da se.ne smejem🤣 #foryou #fyp #jelenamua #tajnaporuka #secondhand

♬ original sound – jelena_mua

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here