KĆERI MOJA, OVO ĆU TI REĆI SAMO JEDNOM- Otac Rade Manojlović jasno stavio do znanja pjevačici šta misli o njenom POMIRENJU SA MILANOM STANKOVIĆEM (FOTO)

0
543

Pjevačica Rada Manojlović i Milan Stanković su se navodno pomirili, iako je to do skoro malo ko očekivao. Kako domaći mediji pišu, otac Radmile Manojlović je posebno dobro očekivao vijest da se Rada vratila poznatom kolegi i kada se ona nedavno pojavila u rodnom selu Četereže iskoristio je navodno priliku da sjedne sa kćerkom i obavi ozbiljan razgvor o kojem je navdono upozorio da ne napravi istu grešku ponovo.

“Rada je dosta obradoala svog oca kada mu je saoštila da se pomirila sa Milanom koji je sada potpuno drugi čovjek, okrenut vjeri i bogu i jako često obilazi manasitre gdje ostaje po par dana. To Radi čak i ne smeta, već ga i podržava u svemu tome jer primjećuje koliko mu prija. Rada je posjetila nedavno Četereže, ali bez Milana jer je on tada provodio pet dana u jednom manastiru. Otac Radmile Manojlović Rade je to iskoristio za razgovor sa kćerkom”..

Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here