Imam 17 godina, a moj sin 6 mjeseci, mrzim ga iz dna duše, upropastio mi je život. Šta da radim?

0
1314

Imam 17 godina i spletom okolnosti sam nažalost zatrudnila, najgore od svega je što ne znam ko je otac. Bila sam na moru s prijateljima, i jedne noći smo toliko popili da nisam znala s kim sam spavala. Kad sam otkrila da sam trudna, odlučila sam se na pobačaj jer je trudnoća bila neplanirana.

Otišla sam privatnog ginekologu i tada mi je liječnik nakon pregleda rekao da je moje stanje tamo dolje i da dugo u svojoj karijeri navodno nije vidio gore stanje. 

Također mi je rekao da ako odlučim da pobacim da postoji velika vjerovatnost da će kraj biti tragično i po mene, a u najorem slučaju vjerovatno više neću biti u mogućnosti da ostanem trudna. Nisam htjela riskirati svoj život i odlučila sam roditi to prokleto dijete.

Možete misliti kakva je bila reakcija mojih roditelja, susjeda, rodbine, kada su svi saznali da sam sa tek 16 godina ostala trudna i što je još gore da se ne zna ko je otac dijeteta.

Momci me sada izbjegavaju, život mi je totalno uništen. Kako ću sada imati ljubav i momka, kako ću se udati i šopingovati.

Roditelji su me se odrekli, daju mi tek toliko nova da izdržavam ovo glupo derište.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here