I ONA ĆE BITI ISTJERANA! Kejt Midlton RAZBIJESNILA kraljicu: Vojvotkinja je prekršila DVA pravila,EVO šta će Elizabeta uraditi…

0
851

Stajlinzi Kejt Midleton su česta tema, i ona je sve češće opredjeljuje za ležernije i manje formalne kombinaije. Jarke boje i razigrani dezeni dominiraju odjevnim komadima za koje se opredjeljuju. Čini se da ovom promjenom nije posebno oduševljena Kraljica Elizabeta. Naime, Princ Vilijam i Kejt Midleton su bili na karipskoj turneji, a na ovo putovanje je trebalo da krene i kraljica Elizabeta, ali joj zdravstveni problemi nisu to dopustili.

Ali, vojvoda i vojvotkinja od Kemdbridža su se sjajno snašli u svojim kraljevskim ulogama. Kao što smo rekli, ovog puta je Kejt birala ležerne stajlinge, a upravo to je u suprotnosti sa pravilima oblačenja kraljevske porodice. Ona je uz plavu haljinu obukla i pletene sandale koje, ako je vjerovati britanskim medijima, kraljica Elizabeta smatra za najružnijim.

Otvorene, pa još sa platforom drugi crveni karton. Obuća sa otvorenim prstima na kraljevskom dvoru se smatra neprimjerenom, isto kao i vrtoglava peta. Elizabeta, navodno, odobrava samo salonke neupadljivih boja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here