Prema pisanju grčkih medija, Žarko Paspalj, proslavljeni košarkaš, nedavno je podvrgnut operaciji srca. Portal Gazeta (gazzetta.gr) objavio je netačne informacije o dolasku bivše zvezde Partizana na njegovu godišnju manifestaciju. Međutim, juče je primljen u bolnicu zbog aritmije.

 

 

 

 

 

Paspalj je, suprotno njihovom izvještaju, danas uspješno operisan. Kao mjeru predostrožnosti, renomirani as će proći period intenzivne njege kako bi se osigurala njegova sigurnost i, što je najvažnije, otklonila neposredna opasnost. Tokom nastupa u emisiji “Ordinacija”, vrsni reprezentativac je govorio o svojim zdravstvenim borbama, govoreći o izuzetnom preživljavanju od dva srčana udara i moždanog udara. U relativno mladoj dobi od 35 godina doživio je prvi srčani udar, a sve to uz aktivno bavljenje sportom. U intervjuu za “RTS”, proslavljeni sportista se prisetio svojih iskustava u sportu, posebno u fudbalu. Opisao je neobičan osjećaj s kojim se često susreo, nelagodu koja se manifestirala kao neobično grebanje po grudima praćeno znojenjem.

 

 

 

 

 

Ovaj osjećaj je prevazišao samo umor, predstavljajući se kao poseban oblik slabosti. Uprkos njegovoj posebnosti, našao ga je izazov za identifikaciju i priznanje. Paspalj, koji je dres Partizana nosio od 1986. do 1989. i ponovo u sezoni 1990-1991, podelio je ova razmišljanja o svom sportskom putu. Tokom svog vremena u Partizanu, ostvario je izuzetan podvig da se jednom kruniše šampionskom titulom, jednom je osvojio državni kup, a takođe i obezbedio pobedu u Fiba kupu. Slično, sa Olimpijakosom je dva puta osvojio titulu prvaka Grčke i dva puta trijumfovao u Kupu Grčke.

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here