Kako prenosi Mirror, Annie Knight (27) je prošle godine privukla značajnu pozornost javnosti nakon što je otkrila da se tijekom 2023. godine upustila u seksualne odnose s čak 300 muškaraca.

Eni, koja samouvjereno prihvaća svoj stil života, ispričala je da se u jednom danu upušta u intimne susrete s do pet različitih partnera. Unatoč pogrdnim primjedbama na račun svog izgleda i etiketiranju prenositeljice spolno prenosivih infekcija, Eni utjehu pronalazi u nepokolebljivoj podršci svoje majke.

Negativnu kritiku pripisuje licemjernom stavu društva prema seksualnom životu žena naspram muškaraca. Eni, koju ne pokolebaju društvene osude, ostaje otvorena uma i željna istraživanja novih iskustava, pronalazeći osnaženje u svojim izborima. Eni tvrdi da je prihvaćanje muškaraca kao seksualnih bića od strane društva, a zanemarivanje seksualnog djelovanja žena pogrešno shvaćanje. Eni često kreće na putovanja, dijeleći zadivljujuće snimke na svom Instagram feedu.

Prije samo pet tjedana krenula je u avanturu očaravajućeg grada Dubrovnika. Unatoč naletu kritika, Eni ostaje odlučna u svojoj odlučnosti da živi život po svojim uvjetima. Ohrabrenje i nepokolebljiva podrška njezine majke, Karin, podržavaju je na svakom koraku.

Prema Mirroru, majka Karin vjeruje da je on itekako svjestan svojih postupaka i sugerira da možda pokušava pokazati da žene mogu uspostaviti kontrolu nad vlastitim životima. Eni je, s druge strane, podijelila svoju težnju da premaši broj osoba s kojima je spavala 2023. godine i dosegne ukupan broj od 600 do 2025. godine.

Postavlja pitanje kako razlikovati muškarca koji se dnevno upušta u odnose s pet osoba od žene koja čini isto. Nakon što je otkrila da Annie Knight posjeduje račun na društvenoj platformi OnlyFans namijenjenoj odraslima, njezin prethodni poslodavac odmah joj je otkazao radni odnos. Ovaj prekid joj je priopćen putem e-pošte koja je uključivala pismo o otkazivanju kao i snimke zaslona izvađene iz njezinog profila OnlyFans.

BONUS TEKST :

Kao što ljubav nije fiksni pojam, tako nije ni brak. Razvod omogućuje pojedincima osobni razvoj, stjecanje dubljeg razumijevanja sebe i svojih želja i ciljeva koji se razvijaju. Ovo se načelo proširuje i na muškarce i njihove poglede na odnose unutar partnerstva.

Nakon što prođu takvo iskustvo, muškarci žele četiri ključne kvalitete kod žene pored sebe:

fleksibilnost i osjećaj lakoće.

Tjeskoba i nefleksibilnost često pridonose propasti odnosa. U biti, jedan partner postaje nespreman na kompromis ili korak izvan svoje zone udobnosti, zbog čega se drugi partner osjeća zarobljenim i žudi za bijegom. Te se emocije mogu manifestirati kao tjeskoba zbog odvajanja ili nerealna težnja za savršenstvom. Kada ulaze u drugi brak ili ozbiljnu vezu, razvedeni muškarci obično traže partnericu koja ima ležerniji pogled na život. Oni žele nekoga tko je otvorenog uma, znatiželjan i prihvaća sve što život nudi, bez nametanja krutih očekivanja.

Izražavanje želje i preuzimanje inicijative također su cijenjene kvalitete. Muškarci općenito cijene slučajeve kada njihova druga osoba izražava ljubav i privrženost fizičkim kontaktom. Bilo kroz nježne poljupce, tople zagrljaje, nježno milovanje ili intimnije susrete, muškarci se dive ženama koje posjeduju samopouzdanje, jasno razumijevanje svojih želja i spremnost da otvoreno izraze svoju čežnju za blizinom.

Poticanje otvorenog i transparentnog dijaloga.

Kada su u pitanju razvedeni muškarci, oni žele partnericu koja je spremna na otvorenu i izravnu komunikaciju, izražavajući svoje potrebe jasno i glasno. Iscrpljenost od stalnog nagađanja o uzroku partnerove nevolje ili o razlozima koji stoje iza njihovih postupaka ostavila ih je žudnjom za transparentnošću. Iako se može činiti otrcanim, iskrena i izravna komunikacija je neporecivo neophodna za poticanje snažnog i mirnog partnerstva.

Ljubaznost ostaje najvažnija. Da bi muškarci doživjeli sreću, potrebna im je partnerica koja može pružiti podršku, smijeh i prisutnost. Međutim, postoje slučajevi kada i sami muškarci trebaju djela ljubaznosti, nježne riječi ili tople zagrljaje. Ne žele partnera koji je stalno mrzovoljan i željno iščekuje svađu.

Umjesto toga, čeznu za nekim tko će cijeniti njihove šale, ponuditi podršku tijekom teških dana na poslu i stvoriti osjećaj “doma”. Osim toga, ako su slučajno očevi, traže partnera koji može uspostaviti pozitivan odnos s njihovom djecom. Svi ti čimbenici igraju značajnu ulogu u vezi, a posebice u braku. Vrijedno je napomenuti da žene također žele iste kvalitete kod razvedenog muškarca.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here