O najnovijim dešavanjima u rijalitiju Zadruga ne prestaje da se komentariše, kako u Bijeloj kući, tako isto i u medijima, ali svoje mišljenje o cijeloj novonastaloj situaciji dali su i neki bivši ukućani. Naime, prvenstveno mislimo na ljubavni trougao Zvezdana, Anđele i Aleks, a vjerujemo da ste i sami upućeni u cijelu situaciju. Zvezdan je bio u vezi sa Anđelom, od koje je dobio bukvalno sve što je tražio, išao je do samog kraja, tačnije oni su imali se*s, što je svima bilo veoma čudno, posebno jer je Anđela u pitanju.

Nakon što se ostvarilo sve ono što je Zvezdan htio, on je raskinuo sa Anđelom, tako što joj je rekao da je ona bila samo igra i da je on zaljubljen u Aleksandru. Cijelu ovu situaciju komentarisala je bivša zadrugarka Sandra Rešić, koja je poznata po svom britkom jeziku, pa je na samom početku ona rekla: “Ispratila sam dešavanje. Prvo mi je bilo žao u toku dana, rekoh je*i ga, zaljubila se, vidim ozbiljan nervni slom. A rekla sam nedavno, da će Aleks i Zveki za dve nedelje maskimum da naprave haos, a obično sam u dan ili dva tačna. Glupača glupa, kaže ti u lice neko, da hoće drugu ribu već 20 dana, a mi to još i gledamo”, rekla je ona pa je dodala:

“Prisustvovala sam svemu, ali su se ti ljudi, na kraju svih bolesnih krajeva, voleli, da li ispravno po nama, nebitno, ali su se voleli. Svako ko je napravio bilo kakav skandal, ako ništa, makar je bila ako ništa drugo ‘naizgled’ ljubav. A ovo? Zvanično te čovek neće, predomisli se, jer se Aleks femkala. Užas i bljak, razočarana sam u Anđelu maksimalno! Gospodina ne želim da komentarišem jer znam i gledam već 20 dana kako gleda u Aleksandru i kako mu je maltene “muka” kad provede sa Anđelom 2 minuta. Budi muško ostavi je, ako ona ne zna za bolje”, rekla je ona za kraj.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here