EVO KAKO DA UZGOJITE PAPRIKE U SAKSIJI: Potrebno je samo da je pripremite na ovaj način, USPEVAJU SVIMA!

0
412

Kako ste i sami mogli da zaključite danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a radi se o tome da i sami možete sa napravite svoju malu baštu, pa čak iako živite u samom centru grada. Napredak tehnologije, pa samim tim i društvenih mreža za sve nas je mnogo korisno, jer sada možemo da saznamo dosta toga novog i korisnog, a posebno za neke svakodnevne situacije u kojima se nalazimo.

Dakle, danas ćemo da pišemo o tome da i sami možete da svoje omiljeno povrće posijete na svojoj terasi, a za to vam je potrebno samo malo truda. Imali smo priliku da vidimo kako da posadite jagode u saksiji na terasi, a skoro pa na isti način možete da posadite bilo koje drugo voće ili povrće, a mi ćemo danas da pišemo o paprikama, što ste i sami po naslovi mogli da zaključite.

Na popularnoj društvenoj mreži TikTok pojavio se video snimak kako na jednostavan i veoma lagan način možete da posadite paprike u saksijama na vašoj terasi. Sve što će vam biti potrebno jeste jedna papirka koju treba da podjelite na pola. Nakon toga skinite sjeme sa peteljke i ostavite ga na dnu paprike, a preko toga dodajte zemlju. Ovako pripremljenu papirku posadite u saksiju i gledajte kako raste. Pokušajte i vi ovaj sjajni trik i uvjerite se u njegovu sjajnu djelotvornost. Rezultate koje dobijete napišite u komentarima!

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here