ESTRADA U ŠOKU! ĐORĐE DAVID DOŽIVIO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Automobil naletio na njega – TUGA VELIKA! Njegova kola su uništena…(FOTO)

0
674

Dana pišemo o Đorđe Davidu koji je veliku popularnost stekao kada se prudružio timu žirija popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Iako je mnogima bilo čudno što se on pojavio u žiriju, nakon nekog vremena se pokazalo da Saša Popović i Lepa Brena nikada ne griješe kod odabira žirija.

Isto tako, Đorđe je jedan od najvećih džentlmena estrade, a uvijek je važio i za najvećeg miljenika žena. Od očiju javnosti pažljivo krije svoj privatni život, a isto tako nosi i titulu ponosnog oca. Supruga mu je 2014. godine rodila kćerku Stašu. Ono što je zanimljivo u porodičnom životu Davida, jeeste što on živi na jednom kraju Novog Beograda, dok Staša i Ana u bloku 44.

On je živio u stanu sa majkom sve dok nije umrla, a supruga i kćerka su bile same. On je naime imao saobraćajnu nesteću na putu do Grandovog studija. Na njega je naletila žena i napravila mu štetu od 2.000 eura. Na svu sreću prošao je bez povreda.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here