U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a po naslovu ste i sami mogli da zaključite o čemu se radi. Naime, opšte je poznato da su djeca poznatih htjeli to oni ili ne pod lupom javnosti, i novinari se zanimaju za njih i njihove živote, i to sve zbog toga jer su oni djeca poznatih ličnosti.

Mnogo je njih koji kasnije i postanu dio javnog svijeta, sa odabirom neke profesije koja ima veze sa time. Mi ćemo danas da pišemo o mlađoj nasljednici naše poznate pjevačice Jelene Karleuše, o Niki Tošić, koja kako je starija, javnosti je sve više zanimljivija, posebno njen stil, sa kojim ona ne prestaje da iznenađuje javnost. Mlada Nika na društvenim mrežama ima veliku armiju svojih obožavaoca, koji jednostavno prate svaki njen korak, ali i svaku njenu modnu kombinaciju.

Nika ima samo 12 godima, ali ona je povukla na svoju mamu, tačnije počela je itekako da se zanima za modu, a ono što je i više nego očigledno jeste da je ona od Jelene naslijedila smisao za jako zanimljive kombinacije, a sa jednom svojom objavom ona je oduševila sve. Naime, radi se o tome da je ona ponijela šik šešir u pink boji koji na sebi ima kristale, a koji je ona iskombinovala sa cvijetnom haljinom, i definitivno da će to da postane “must have” komad za sve njene vršnjake. Evo i sami pogledajte mladu nasljednicu naše pop dive, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@.nikatosic

🤠💖

♬ cool for the summer – EX7STENCE™

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here