Dejan Dragojević, pobjednik pete sezone Zadruge, našao je novu djevojku, sa kojom je već neko vrijeme u vezi, a za nju se saznalo kada je bila proslava srpske nove godine, kada su oni primjećeni u jednom prestižnom klubu u Beogradu, i od tada o njima ne prestaje da se piše. Novinari su saznali da se ona zove Jovana i da je iz Gornjeg Milanovca, te da radu kao frizerka.

Sada se u medijima pojavila jedna veoma zanimljiva priča, a radi se o tome da Jovana navodno ne voli medije i eksponiranje u javnost, odnosno da je sve to zapravo laž jer ona ima neke skrivene namjere. Izvor koji je upućen u ovu priču za medije otkrio je neke veoma zanimljive detalje, a rekao je sljedeće: “Bilo je krcato, oni su uživali u separeu i ljubili se, a upućeni kažu da je na istom događaju bio je i jedan njen bivši drug, koji je sada jako dobar sa Dalilom. Nisam siguran, ali mislim da su se njih dve čak i upoznale, mada ne mogu da tvrdim. Kako to obično biva, kad se završe neka drugarstva, oni kažu prijateljstva, često zna da ispliva prljav veš ili da se prošire priče. Sad, koliko je sve tako kako se govori, druga je stvar.

“Mislim da Jovana nema pojma da je njen bivši drug sad dobar sa Dalilom i da može da širi tračeve o njoj i filuje ih kako želi. Nije isključeno da nešto od toga u skorijoj budućnosti dopre i do medija. Koliko ja znam, nema tu skandaloznih momenata, nema ružne prošlosti, ali sliku koju ona želi da stvori o sebi, kao o finoj i smernoj devojci spletke mogu da naruše, pa ko poveruje”, rekao je izvor. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here