ČOLINA VILA NA KOŠUTNJAKU JE SAN SVAKOG ČOVJEKA! Njegova kćerka otkrila MNOGO TOGA, luksuz na sve strane… Ovako SKUPO niste imali priliku da vidite!

0
174

Poznati pjevač Zdravko Čolić trenutno živi u jednom od najelitnijih naselja, u mirnom dijelu Košutnjaka, zajedno sa svojom suprugom Aleksandrom i kćerkama Unom i Larom. Ispred vile se nalazi veliko dvorište koje je okruženo sa zelenilom i također imaju i dvije velike kapije.

Ova vila je do skora bila prava misterija, sve ok njegova kćerka Una nije pokazala skoro svaki detalj. Ona voli da postavlja slike putem Instagrama, pa je tako otkrila i neke dijelove vile. Mnogi govore da je najljepši dio dvorište, gdje ima velika trambolina.

Njegove komšije su jednom progovorilo i njemu i nismu mogli da kriju oduševljenje prema pjevaču. “O njemu sve znam, ali ne želim da vam kažem. Moja je kuća blizu njegove. Mislim da je on od svih ličnosti najpametniji jer krije svoje najbliže. To poštuju i komšije i konobari, i niko se do sada nije usudio da slika njegovu porodicu”- rekla je njegova komšinica.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here