Pjevačica Zorica Brunclik, godinama unazad dio je naše estradne scene, na kojoj je ona ostavila veliki i neizbrisiv trag, a tome koliko je ona popularna, tražena, i jedna od najboljih ikada pjevačica pokazuje i njena višedecenijska karijera, veliki broj pjesama hitova koje je ona snimila, a mnogima je uzor i idol.

Dalje, kada govorimo o pjevačici ona je specifična po svojoj boji kose, a na samom početku vrlo kratko ona je imala crnu kosu, a onda kada se ofarbala u pink boju i tako postala senzacija, od tada ona nikada više nije mijenjala svoju boju kose, i to je jedan od načina na koji se ona izdvaja od svojih koleginica. Međutim, moramo da naglasimo kako smo i na samom početku napisali ona je jedna velika umjetnica, a raskošni glas, muzički talenat, harizma, hitovi koje je godinama nanizala, prepune hale i dvorane, samo su neke od stavki koje je čine kompletnom umjetnicom.

Ono što još moramo da kažemo jeste da pored toga što je ona jedna velika umjetnica i zvijezda, ona je ipak na prvom mjestu supruga i majka, koju nikada nismo mogli vidjeti u previše otvorenim, degutantnim komadima, jer naprotiv na njoj su uglavnom skupocjena odjela kao i haljine koje ona upotpunjuje takođe vrlo vrijednim asesoarom, a sve to ne bi imalo nikakvog smisla niti efekta da ona ne radi na svojoj ljepoti i izgledu. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here