BLAGO ONOME KO NJIH OŽENI: Ovo su TRI najbolje SUPRUGE po horoskopu! Provjerite da li ste među njima i VI!

0
1191

Od davnina ljude je privlačila priča o astrologiji i horoskopu jer su uvijek željeli da saznaju šta ih to čeka u budućnosti.
Ne ulazimo sada u to koliko u tome ima istine, ali ono u šta smo se nekoliko puta uvjerili jeste da horoskopski znakovi, tj datum vašeg rođenja može definitivno da odredi kakva ste vi osoba.

Lista je dugačka, a sigurno ste čuli da su Ribe jedan od najnježnijih znakova, ali na ovoj listi nema Riba.

U nastavku vam donosimo znakove koji su po nekim svojstima znakova u horoskopu najbolje pripadnice nježnijeg spola.

Prva je Rak
Pripadnice ovog znaka su topli i porodični tip žene, a sve žene koje su rođene u ovom znaku odlikuje to da joj je porodica na prvom mjestu, te porodične potrebe uvijek stavlja ispred svojih.
One su vjerne i prave domaćice, a ono što je isto tačno jeste da qžene koje su rođene u ovom znaku jako rijetko, skoro nikada ne prevare svog partnera.

Drugi znak je Djevica
One su jednostavno menadžerice koje imaju sve pod kontrolom.
Njih je jako teško ukrotiti zbog njihovog perfekcionizma, ali kada ih jednom “slomite” one su potpuno predate vama. Njima je najvažnije poštenje i jednakost. One imaju sve pod kontrolom. Svoj raspored, partnterov, pa čak i cijele pordocie.


I treći znak je Lav
Ona je lojalna parnterka kojia se bori za svog pratnera. One su pravi borci i to će uvijek pokazati u vezi, a uvijek se trudi da održi vatru ali i nježnost.
One će svog partnera braniti od bilo koga, a one skoro uvjek imaju mnogo djece oko sebe, pa stoga spadaju u porodični tip žene.

Da li imate komentara za ovo? Da li vi pripadate nekom od ovih znakova?
Pišite nam u komentarima

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here