Bivšoj rekao da mu vrati ključeve od stana, a njen urnebesan odgovor cijeli region natjerao na suze: Oplakat ćete kad vidite, neviđeni blam

0
1048

Riješio istjerati svoju bivšu djevojku iz zajedničkog stana, a onda joj nakon toga poslao ovu poruku, samo čekajte da vidite šta mu je odgovorila!

Tu je i momak koji nije znao kako bi rekao ocu da je pao iz matematike, pa mu je ovakvu poruku poslao…

BONUS

Dečko je poželio podići vezu na jedan veći nivo, a djevojka nije imala hrabrosti za to, pa joj je ovu poruku poslao i odmah mu je dotrčala.

Koja od ovih prepiski vas je najviše nasmijala? Svakako moramo da priznamo dečku iz treće prepiske da je osmislio vrlo romantičnu poruku i nema sumnje u to da se trudi da usreći svoju djevojku, a mi se nadamo da su i nakon toga ostali zajedno.

Inače, ne podržava veliki broj ljudi vanbračne veze i intimne odnose prije braka, uprkos tome što smo sada u 21. stoljeću i mnogi se rješavaju svojih strahova, prepreka i ne obaziru se na komentare društva. Uglavnom je argument da mnogi parovi koji stupe u odnose prije braka i ne opstaju kasnije, pa završe sa drugim partnerima, ali i vanbračna djeca koja kasnije teško ostvaruju svoja zakonska prava.

Da li vi podržavate stupanje u odnose prije braka – i zašto? Pišite nam u komentarima svoja mišljenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here