Nina Seničar i Džejla Ramović su dame koje svojim izgledom i stajlinzima za svaku priliku privlače veliku pažnju. Sada su se našle u fokusu zbog modnog duela, jer su obje zablistale u roze kombinacijama i to istog dana.Izgleda da su i Nina i Džejla odlučile da se obuku u izuzetno elegantan kombinezon u nijansi nježnog roze, sa otkrivenim ramenima i velikim cvijetom u predjelu dekoltea. Svaka od njih je svojim vlastitim stilom nosila ovu haljinu na svoj jedinstven način.Kao specijalna gošća brenda Armani Beauty, Džejla je sinoć svojim prisustvom na filmskom festivalu u Veneciji ostavila sve bez daha.

Bila je besprijekorno elegantna i pokazala je da se može ravnopravno nositi s najvećim holivudskim zvijezdama.Na crvenom tepihu je zablistala kao nikada prije. Odabrala je savršeno stilizovanu frizuru – kosu skupljenu u punđu, a njen sofisticirani izgled je upotpunjen efektnim nakitom koji je bio savršen izbor za ovu priliku. Šminka je bila minimalna, dopuštajući njenom prirodnom sjaju da dođe do izražaja.Sa druge strane, Nina, kao voditeljica jednog događaja, odlučila se za isti stajling, ali je dodala veoma atraktivnu frizuru.Ona je dio kose pokupila a drugi dio uvila u lokne.

Osim prstena na ruci, odlučila se da ne nosi apsolutno nikakav nakit, smatrajući da je za ovakav outfit svaki dodatni komad suvišan.Nina i Džejla, osim što su dobile brojne komplimente za svoj izvanredan izgled i odabir stajlinga, takođe su pokazale da dijele i isti modni ukus.Džejla je postala poznata nakon pobjede u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” u Srbiji 2018. godine.Nina Seničar je italijansko-srpska manekenka, glumica i televizijska voditeljica. Postala je poznata zahvaljujući svojoj manekenskoj karijeri i radom na televiziji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here