ANA ULAZI U ZADRUGU? Slavnićeva supruga i Zvezdan će se uskoro naći OČI U OČI!? OČEKUJE SE NEVIĐENI HAOS?!

0
453

Od kako je Zvezdan Slavnić ustao i javno priznao svoje emocije prema Anđeli Đuričić oni su postali glavna tema kako u rijalitiju tako isto i u medijima. Nije baš da ih sada mnogo ljudi podržava, najviše zbog činjenice da je on oženjen, ali i toga kako se Anđela predstavila javnosti prošle sezone, ali i ove sada, tako da od nje niko nije očekivao da će da petlja nešto sa čovjekom koji je oženjen.

Zvezdan se obratio i svojoj supruzi Ani kojoj se izvinio, ali joj i rekao da nema potrebe da ga ona čeka napolju. I dok oni uživaju u svom odnosu, mada vezu još uvijek nisu ozvaničili, ni ne slute šta im se sprema, a radi se o potencijalnom ulasku Zvezdanove supruge, koja bi ušla da se suoči sa njim, ali i da iznese svoju stranu priče. Tako se oglasio izvor koji je rekao: “Ne mogu da odajem mnogo detalja, ali produkcija je momentalno kontaktirala Anu sa ponudom da uđe u “Zadrugu”. Imala je ona ponudu još i dok je Zvezdan samo koketirao sa Aleksandrom, ali se ipak čekalo da Slavnić pređe granicu. Kada se to desilo produkcija je naravno stupila u kontakt sa Anom”, rekao je pa je dodao:

“Članovi produkcije jako dobro poznaju puls svojih gledalaca i ono što žele da gledaju, a ulazak Kije Kockar u prvu sezonu “Zadruge” kada ju je tadašnji suprug Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani je bio pun pogodak. Kako je Kija prvobitno oštro odbijala da uđe u rijaliti, a zatim kasnije pristala kako bi iznela svoju stranu priče, članovima produkcije je veoma jasno da ne treba da reaguju na prvo “ne”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here