Ana Bekuta krenula pokazati stan, pa se neočekivano izblamirala: Pogledajte šta joj se nalazi u frižideru

0
1282

Poznata folk pjevačica Ana Bekuta prije nekoliko mjeseci je objavila video u kojem želi pokazati cijeli dan. Ekipa jedne Beogradske televizije je radila reportažu o njoj, i tim povodom su joj pokucali na vrata gdje živi. Ana je bila poprilično nepripremljena, ali je sva čar bila upravo u tome. Međutim, zbog jednog detalja svi gledaoci su se smijali.

Dakle, kada su došli do kuhinje, tamo ih nije dočekalo apsolutno ništa. Ana je kazala da ima osnovne potrepštine, ali tamo u frižderu nije bilo apsolutno ničega, a oni su to komentarisali samo sa “Juuh”. Sva sreća pa je frižider bio čist.

Ana Bekuta je jedan od stalnih članova žirija popularnog glazbenog šoua Zvezde Granda, gdje sudionicima pomaže uz pomoć svojih kolega. Žena je bez ijedne mrlje u svojoj karijeri, i za razliku od ostalih kolega sa estrade, samo dobrom pjesmom se odvajala od ostalih pjevača i pjevačica.

Nada Polić, poznata kao Ana Bekuta, srpska je pjevačica narodne muzike. Rođena je šestog septembra 1959. godine u Pirboju. Bavila se pjevanjem od malih nogu, a prve nastupe imala je u sklopu školskog zbora a zatim i u kulturno-umjetničkom društvu, gdje ju je prvi put odveo pokojni otac Branko.

Na takmičenju ”Prvi glas Priboja“ 1974. osvojila je drugo mjesto. Iste godine upisuje se u Gimnaziju „Branko Radičević“ u Priboju, ali njeno školovanje prekida rođenje sina Igora 1976.

Ipak, Bekuta je prvi pravi nastup održala u jednom hotelu u Prijepolju. Tako je upoznala klavijaturista Aleksandra Savića sa kojim je deset mjeseci bila u braku. U narednim godinama, zajedno sa svojim bendom, punom parom radila je u hotelima bivše SFR Jugoslavije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here