Priželjkivala je koncert u Areni već godinama, tačnije, još od djetinjstva. Sanjala je o tome zajedno sa svojom majkom Borkom, kojoj se obratila na početku koncerta. “Sjećaš li se, mama, kako smo prije 15 godina prvi put prošle pored Arene i ja sam ti tada rekla da bih voljela da jednog dana pjevam ovde? Tada nam se činilo tako daleko, a sada pogledaj gdje smo stigle. Znam da ti, kao i ja, plačeš”, rekla je Aleksandra Prijović kad je započela svoj koncert hitom “Za nas kasno je”. Na njenom koncertu uživalo je mnogo poznatih ličnosti, uključujući Cecu Ražnatović, Mirku Vasiljević sa Vujadinom Savićem, Suzanu Jovanović, ali i Nemanju Nedovića sa suprugom Minom Milutinović.
Aleksandra, koja gaji duboku vezu sa svojom bakom i dekom, obratila im se s velikom emotivnošću, s obzirom da su bili prisutni zajedno s njom u Areni. Kroz suze je izjavila: “Sanjala sam o tome da ćete jednog dana biti ovdje sa mnom i da ću vam ostvariti tu želju.” Kao što već znamo Aleksandra je popularna i poznata i srpska pjevačica.Postala je popularna u muzičkoj industriji svojim talentom i brojnim hitovima. Prijovićeva je stekla široku publiku svojim prepoznatljivim glasom i nastupima.Nakon što je učestvovala u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” 2008. godine, Aleksandra je postala prepoznatljivo ime u Srbiji.
Njen muzički repertoar obuhvata različite žanrove, uključujući pop i folk muziku, a među njenim najpoznatijim pjesmama su “Za nas kasno je,” “Voljena,” i “Kad suza ne bude.”Pored muzike, Aleksandra Prijović je takođe prisutna na društvenim mrežama i često dijeli dijelove svog života sa svojim fanovima. Takođe je poznata po svojoj atraktivnom izgledu i modnom stilu.Aleksandra je poznata i po tome što je udata za Filipa Živojinovića,a Filip je sin bivšeg popularnog tenisera Bobe Živojinovića i pastorak popularne pjevačice Lepe Brene.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here