ŽENE UVIJEK ZANEMARUJU OVIH 5 SIMPTOMA KOJI UKAZUJU NA OZBILJNE BOLESTI: Posebnu pažnju obratite na ČETVRTI!

0
178

Doktori tvrde da su najopasnija zdravstvena stanja ona koja ne daju tipične simptome. Kada se pojave oni, u većini slučajeva su male šanse za izlječenje. Zbog toga je prevencija ključ svakog uspješnog oporavka. Sada ćete pročitati pet znakova koji ukazuju da morate da se posvetite zdravlju!

Kako starimo, zdravstveni problemi će s vremena na vrijeme pojavljivati. Povremena glavobolja, mučnina, bol u stomaku, su tegobe koje se javljaju u većini slučajeva. Ali, doktori upozoravaju i na ostale simptome lošeg zdravlja koje ne treba uzeti tako lako.

1. Pišete sitnija slova

Ukoliko ste počeli da pišete sitnija slova, to bi mogao da bue simptom Parkinsonove bolesti. Prema stuiji iz 2017. godine koja je objavljena u časopisu “Movement Disorder Clinical Practice”, mikrografija – ili abnormalno mala veličina slova su često jedan od prvih simptoma ove bolesti koji primjećuju pacijenti.

2. Smanjuje vam se visina

Ako ste provjerili svoju visinu nedavno i shvatili da ste niži za par centimetara nego što ste bili, to može da bude znak osteoporoze. Ostatak pročitajte OVDJE.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here