SVI HOĆE DA VIDE KUĆU MILANA I NADE OD SLAME ZA KOJU NE PLAĆAJU NIJEDAN RAČUN Čitaoci traže, pokažite kako izgleda! I EVO JE! (FOTO)

0
625

Svi su pohvalili mladi i vrijedni braćni par koji je doslovno svojim rukama uz pomoć drugara na mobi podigao svoj dom iz snova. Radi se o 120 kvadrata za koje su u to vrijeme, 2017. kada su počeli izgradnju, odvojili oko 20.000 eura. Iako je bilo i šaljivih komentara kao onaj da je najpametnije prase izgradilo kuću od cigle, ovakve kuće naših predaka su preživjele vijekove i nadživjele generacije svojih ukućana.

Mnoge čitaoce je zaintrigirala viševjekovno metodom gradnje koju su primjenjivali naši stari svuda pod Srbiji, imala je veliku želju da vidi kako na kraju izgleda gotova kuća Milana i Nade.

“Baš ono što im je rekla i većina gostiju koji su posjetili njihovu neobičnu kuću, to sam i ja po prelasku praga porodice Đupovac rekao: “Kako se u ovoj kući lako diše”. I stvarno, osim što zagledate zidove, zatim miris drveta, a u isto vrijeme je prijatna temperatura.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here