Srbi se pobili! NOSE SVE PRED SOBOM, NOVI SNIMAK HAOSA U NOVOM SADU! Hipermarket u rasulu, ostala pustoš – reagovala i policija!

0
393

Puno puta smo mogli ad gledamo na TV scene kada razjarena rulja uleti u prodavnicu i kupi sve pred sobom. To se uglavnom dešava u filmovima o prirodnim katastrofama, kada policija ni obezbjeđenje ne razmišlja o tim stvarima. Ista sitaucija se dogodila u centru Novog Sada. Jučer je jako veliki broj ljudi ušao u jedan napušteni tržni centar i kupili su iz skladišta sve što su stigli.

Hipermarket je bio obijen, a prema prvim informacijama, kupilo se u auta, kamione uslijedio je i stampedo, a neki su se tukli i između sebe kak obi što više zgrabili. I policija je morala da interveniše, koja nije znala šta je snašlo.

Ova veliki market se nalazi u novosadskoj industrjskoj zoni na ulazu u grad iz pravca Zrenjanina. On je krajem prošle godine izgorio, pa se vjeruje da je skladište ostalo sa jako puno robe koja je oštećena, dok mnogi vjeruju da je bilo i one koja nije bila nikako oštećena.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here