Prepoznajete li ovog DJEČAKA? Nekada je bio siroče, danas jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji (FOTO)

0
1152

 

Istina je da veliki broj javnih ličnosti danas uživa u velikoj slavi i moći, ali ono što rijetki znaju jeste da nije uvijek tako bilo. Oni su kao djeca, vjerovali ili ne maštali o svemu tome, jer su u tom periodu živjeli u veoma lošijim uvjetima.

Veliki broj njih često i priča o svom djetinjstvu i priznaju kako životu nimalo nije bio lagan i kako nisu imali one stavri koje danas imaju,. Ali spletom okolnosti, ali isto tako i radom i borbom oni su uspjeli se izboriti za sebe, i tako od sebe napravili uticajne i važne ljude u regionu.

Jedna od takvih priča jeste i priča o Ivici Dačiću koji je upravo ovaj dječak sa slike. On je kako dječak živio u jako teškim uslovima, a iako nije pobornik toga da priča o tome, on je u jednom intervjuu odlučio da ispriča priču o svom teškom djetinjstvu.

Jedna od priča jeste bila da je on još kao klinac jako često išao u šumu sa majkom kao bi brali gljive koje su kasnije oni prodavali na pijavi i tako zarađivali da prežive.

On je u svom djetinjstvu bio jako skroman jer je znao da neke stvari njegovi roditelji nisu mogli ništa da mu priušte, ali je zbog toga on imao neopisivu želju da postane uspješan u svom životu.


On se prihvatio knjige, i vrijedno učio i radio dok nije nekim silama uspio da uđe u politiku gdje se, moramo priznati snalazi kao riba u vodi.

Iako je sada ministar vanjskih poslova otkrio nam je da mu je neostvareni san da postane predsjendik države, ali nikada se ne zna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here