OTKRIVENI STRAŠNI DETALJI SMRTI RONALDOVE BEBE: Niko nije slutio na tragediju uoči porođaja Đorđine Rodrigez, evo šta se DESILO!

0
775

Danas pišemo o najpoznatijem fudbaleru u naše vrijeme Kristijanu Ronaldu, koji je pravi dokaz da se sa puno truda može postići sve što poželiš. Trenutno se nalazi u fudbalskom klubu Mančester Junajtedu, gdje je prije par dana zabio i svoj hat trik. Vrhunac svoje karijere je dostigao igrajući u Real Madridu, gdje je osvojio sve što se osvojiti može. Nakon Real Madrida je, on je prešao u Juventus.

Po svemu sudeći, on će svoju karijeru i završiti u trenutnom klubu Manšesteru. Majka mu je cijeli život bila najveći oslonac i koja i danas dan živi sa njim i brine se o njegovoj djeci, a u braku je od prije dvije godine sa Đorđinom Rodriguez. Sa njom ima kćerku Martinu, a prethodno je Ronaldo sa surogat majkama dobio nastarijeg sina Kristijana Juniora, zatim blizance Mariju, Evu i Matea. Sada su očekivali blizance, ali na žalost, dječak je prilikom porođaja preminuo. On je povodom svega ostavio poruku na Instagramu koju ćete vidjeti u članku.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here