Oni su učesnici Zadruge 6: Potpisali su UGOVOR sa Pinkom, a ON će otkriti ISTINU o aferi koja je uzdrmala javnost! (FOTO)

0
209

Danas pišemo o Zadruzi koja je najgledaniji rijaliti u reginu. Naime, iz sezone u sezonu gledaoci ovog rijalitija su imali priliku da gledaju prave spektakularne situacije koja im prirede učesnici, a prošle sezone smo imali priliku da vidimo neviđeno. Pri tome mislimo na prevaru Dalile Dragojević, koja je svog supruga prevarila javno pred kamerama i pred njegovim očima.

 

Iako je vlasnik Pink televizije Željko Mitrović rekao kako će ovo biti posljednja sezona, ipak je obradovao sve ljubitelje rijalitija i najavio je šestu sezonu koja počinje sljedeći mjesec.

Domaći mediji su došli u posjed nekih od novih učesnika, a ima i onih koje smo gledali već do sada. Na primjer Stanija Dobrojevć će ponovo da uđe u Zadrugu 6, a kako se govori, ona će biti samo gost što je bilo i prošle sezone. Tako je jedan izvor rekao sljedeće: “Stanija će da bude gost, jer je za nju previše da ostaje svo vrijeme..

Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here